CURLSYS • KRULLENKAPPER

Curlsys

Krullen

Sterk krullend haar, mixed hair of krullen? Misschien ben jij er super blij mee of je vindt het juist een ramp! Want het onderhoud van jouw bos met krullen vraagt de nodige aandacht. 

Van pluizen tot kroes met vochtig weer; voor de bezitters van krullen bekende problemen. Is er dan echt niets aan te doen? Jawel! Het antwoord is dé Curlsys methode! Dit is een unieke methode voor het knippen van mensen met krullend haar. Want laten we wel wezen, de ene krul is de andere niet. 

Deze methode geeft je haar weer het gewenste volle kruleffect. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de opbouw van jouw krullen. Met een speciale schaar wordt jouw kapsel weer bijgewerkt.

Wij geven u het gewenste kapsel icoon
Persoonlijk

Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en het kapsel dat hierbij past.

Verzorging en styling tips icoon
Kennis en kunde

Wij hebben jarenlange ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon
Up to date

Wij knippen in onze salon graag naar de laatste modetrends.

De krullenkapper

Met de revolutionaire Curlsys kniptechniek van Brian Mclean zijn natuurlijke, soepel vallende krullen vanzelfsprekend. De vorm van uw krullen blijven lang behouden zelfs na het föhnen.

Jeroen heeft deze methode als geen ander in de vingers. Je zou kunnen zeggen dat Jeroen ook wel DE krullenkapper is van Jade Hairstyle. Wil jij jouw bos met krullen laten bijwerken? En zoek je een goede kapper in Zwolle

Twijfel dan niet langer en maak een afspraak met Jeroen! Of neem contact op als je nieuwsgierig bent naar de prijs van curlsys knippen. 

Curlsys
Curlsys knippen bij een klant

Goede krullen kapper

Als je gezegend bent met een mooie bos krullen, dan wil je deze ook goed onderhouden. Zoek je een goede krullen kapper in Zwolle? Jade Hairstyle is de krullen kapper die jij zoekt! 

Onze Jeroen is gespecialiseerd in de Curlsys techniek en zorgt ervoor dat jouw krullen er weer piekfijn uitzien.

Krul

Krullen knippen

Het knippen van jouw bos met krullen heeft een aantal voordelen. Je krijgt niet alleen meer en mooiere krullen, maar ook meer volume in jouw krul. Je uitgezakte krullen zien er weer geweldig uit en je haar zal een stuk minder pluizen. Kortom, haar met de perfecte krul!

Wist je dat de de Curlsys kniptechniek ook geschikt is voor stijl haar? Door het toepassen van deze techniek op stijl haar, creëer je meer volume.

Laat je curlsys knippen door onze vakkundige kappers
Testimonials