2.0
SUBTIEL • GEMÊLEERD

COUPE SOLEIL in je haar

Coupe soleil is een term die eerder veel gebruikt werd. Heel letterlijk vertaald, betekent het kapsel van de zon. In feite is dit bijna hetzelfde als highlights, maar zit het verschil in de techniek.


Bij een coupe soleil wordt er een coupe soleil muts gebruikt. In deze muts zitten kleine gaatjes waar de plukken haar doorheen komen. Die plukken worden er doorheen gehaald met een haaknaald en vervolgens geverfd.


Veel kappers gebruiken deze techniek niet meer, omdat het achterhaald zou zijn. Maar wij zijn het daar totaal niet mee eens en gaan voor de comeback van de coupe soleil! Namelijk de 2.0 versie, waar wij expert in zijn!

Persoonlijk

Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en de kleur die hierbij past.

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon
Up to date

Wij kennen de laatste modetrends op het gebied van haarkleuring.

Waarom coupe soleil?

Een voordeel van coupe soleil is de tijdswinst die je hebt. Waar je met highlights pluk voor pluk de verf in moet zetten, heb je met coupe soleil in een keer alle plukken.

Veel mensen denken dat je met deze techniek niet dichtbij de haar aanzet kan komen, maar dat is een misverstand: het kan namelijk wel.

Met deze manier van kleuren is het mogelijk om fijne details aan te brengen. Het resultaat mag er dan ook zijn: een subtiele, gemêleerde kleur.

Kleur
Previous slide
Next slide

Soupe soleil donker haar

Vind je jouw haar een beetje saai en eentonig? En kan jouw haar wel een hippe make-over gebruiken? Met coupe soleil geef jij jouw donkere haar weer een frisse en levendige look. Met een coupe soleil in donker haar zul je merken dat jouw kapsel meteen anders oogt! Onze kleuring specialisten adviseren je graag over de kleur van jouw coupe soleil in donker haar.
Mutsje
Wil je een coupe soleil?
Testimonials
Wat vinden klanten?
Diana is fantastic. She always does a top job!
Geweldige zaak!
Ellen B.
Ellen B.
1689533915
Een reden om deze kapper te bezoeken is als je een weelderige bos met krullen op je hoofd hebt. De kapper knipt met de curlsys methode met een speciale schaar. Daar waar je krullen verdwenen waren verschijnen ze weer als bij een wonder. Het klinkt als zakkenklopperij ook gezien de pittige prijs maar dat is het niet. De eerlijke recht door zee kapper verricht hier wonderen.
Ihuaheck
Ihuaheck
1689413985
Goede kapsalon. Lekkere koffie
Alfred Schuman
Alfred Schuman
1678523384
Super blij met m'n nieuwe kapsel, Diana is een topper in haarkleuren!
Super vriendelijk allebei! Ik heb krullen geknipt, ontzettend goed geknipt echt een prachtig eindresultaat. Goede tips meegekregen, al met al een echte aanrader.
Hele goede kapper die de curlsys methode perfect beheerst. Wist niet dat mijn haar zo kon krullen. Kundigheid, vriendelijkheid, gemoedelijkheid, flexibel zijn en waar de koffie altijd klaar staat.
Jenny De Wolde
Jenny De Wolde
1656670218
Verreweg de beste kapsalon van Zwolle! Jeroen en Diana staan altijd voor je klaar, bieden fantastische service, zijn flexibel, ontzettend gezellig, nemen de tijd en je krijgt er nog een heerlijke bak koffie bij. Niets te wensen over! Van harte aanbevolen.
Gert Ronner
Gert Ronner
1648910019
Echte en top kapper! Elke keer weer leuk als ik daar in de stoel zit.
Hanjo Hartnack
Hanjo Hartnack
1646661237
Prima zaak. Je wordt goed geholpen.Jeroen en Diana zijn vakkundig en vriendelijk. Een aan te raden kapperszaak.
Top kapper. Jeroen nam de tijd en hielp me over mijn nerveusiteit heen. Ben een aantal keer verkeerd geknipt en had/heb daardoor een beetje knip angst. Jeroen ging er super mee om.
Astrid Passmann
Astrid Passmann
1627211124
Prima kapsalon met vriendelijke eigenaren
Eddy Veenstra
Eddy Veenstra
1623407863
Super fijne sfeer, vriendelijke mensen. En mijn haar met krullen is netjes geknipt. Zeker een aanrader voor mensen met/zonder krullend haar
js_loader