Vrouwenkapper • kapsalon

Dameskapper

Dames

Heb jij zin in een momentje voor jezelf? Even helemaal niets, heerlijk ontspannen en weg van de dagelijkse sleur? Breng dan een bezoek aan de dameskapper.

Je puntjes bijknippen, een nieuw fris kleurtje, je haar in model laten brengen of een compleet nieuwe look? Dan ga je natuurlijk naar de leukste dameskapper van Zwolle, Jade Hairstyle! Iets waar je écht naar uit kunt kijken.

Heb jij een bos met krullen? Dan ben je bij onze ‘krullenkapper’, onze curlsys specialist Jeroen, aan het juiste adres. Of heb je juist super stijl haar? Of misschien ben je een beetje grijs al van jezelf? 

Wat het ook is, de haarspecialisten van Jade Hairstyle zorgen ervoor dat jouw coupe er weer verfrissend uitziet. En jij weer goed voor de dag komt. Dus, neem plaats in onze dameskapper stoel en geniet!

Wij geven u het gewenste kapsel icoon
Persoonlijk

Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en het kapsel dat hier bij past.

Verzorging en styling tips icoon
Kennis en kunde

Wij hebben jarenlange ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon
Up to date

Wij knippen in onze salon graag naar de laatste modetrends.

Knippen, kleuren of stijlen

Stijlen

Jade Hairstyle is niet voor niets de dameskapper waar jij wilt zijn, want echt alles is mogelijk. Wij weten wel raad met jouw haardos. Van het bijpunten tot een nieuwe look en van highlights tot het kleuren van je complete haar.

Spring in onze kappersstoel en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee. Bespreek ondertussen met onze haarstylisten wat jij met jouw coupe wil. Ga je voor een pittige boblijn of juist een stoere pony?

Wij noemen onszelf natuurlijk niet voor niets haarspecialisten. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haarmode en kunnen jou dus goed adviseren.

Haar knippen dameskapper
Krullen

Verwen je krullen eens goed

Pluist jouw haar enorm? Krijg je het met geen mogelijkheid meer ‘goed’ in model? Een onverzorgde, pluizige bos met krullen is verleden tijd. 

Bij de dameskapper in Zwolle kun je namelijk ook terecht voor verzorging van jouw bos met krullen. We zeiden het net al even, onze Jeroen is een zeer ervaren kapper als het gaat om het knippen van curlsys

Bovendien heeft Jeroen de kniptechniek van Brian Mclean goed in zijn vingers. Door deze techniek kun jij zelfs ná het föhnen nog genieten van prachtige krullen.

Dameskapper in de buurt

Zoek je een goede dameskapper bij jou in de buurt? Jade Hairstyle is dé dameskapper in Zwolle die je zoekt. Maak direct online een afspraak.

Bij ons kun je terecht voor knippen, kleuren, wassen en föhnen, maar ook voor bijvoorbeeld highlights, coupe soleil of curlsys. En wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor het zetten van hairextensions en het epileren van je wenkbrauwen? Wij zijn van alle markten thuis!

Wij zorgen op een deskundige en creatieve wijze dat jouw haar er weer piekfijn uitziet. En wij zijn niet alleen de dameskapper bij jou in de buurt, want ook mannen kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld een knipbeurt of het trimmen van de baard.

Spring in de stoel van de dameskapper
Testimonials