PERSOONLIJK • UITSTRALING

WENKBRAUWEN EPILEREN

Je kapsel is een belangrijk onderdeel van je uitstraling. Maar, ook je wenkbrauwen spelen hierin een grote rol. Nou heb je een kapsel waar je erg blij mee bent, maar nu moet je eigenlijk nog je wenkbrauwen epileren. Maar, je gunt jezelf eigenlijk geen tijd om naar de schoonheidsspecialist te gaan.

En die verzorgde wenkbrauwen doen meer voor je gezicht dan je denkt. Wanneer je jouw wenkbrauwen laat epileren in de vorm die past bij je gezicht, zorgt het voor een verzorgde uitstraling. Ook zorgt het er voor dat de aandacht naar je ogen gaat en je ogen groter lijken.

Hoe handig en fijn zou het zijn als je dit tegelijk kon doen met de kappersafspraak? Bij Jade Hairstyle is het mogelijk! Je kunt bij ons ook je wenkbrauwen laten epileren, verven en stylen. 

En dit alles doen wij met de geweldige producten van Golden Rose! 

Epileren
epileren

Samen kijken we naar jouw gezichtsvorm en de wenkbrauwen die hier bij passen.

verven

Wil je de kleur van jouw wenkbrauwen iets intenser? Laat dan je wenkbrauwen verven.

stylen

Wij shapen en stylen jouw wenkbrauwen in de perfecte vorm volgens de Golden Ratio.

WENKBRAUW SPECIALISTE

Onze wenkbrauwspecialiste kijkt samen met jou naar de vorm en kleur wenkbrauw die het beste bij jouw gezicht past. Als eenmaal de vorm bepaald is, gaan we aan de slag. We waxen jouw wenkbrauwen in de juiste vorm en gaan daarna aan de slag met de pincet om ook de kleine haartjes weg te halen.

Wil je de kleur van jouw wenkbrauwen iets intenser? Of wil je dat je wenkbrauwen iets voller zijn? Maak dan een afspraak voor het verven van je wenkbrauwen. Wij gebruiken de hoogwaardige producten van Golden Rose voor het stylen en kleuren van de wenkbrauwen.

Je loopt naar buiten met de wenkbrauwen die bij jou passen! Want zo kun jij weer goed voor de dag komen.

Laat je wenkbrauwen epileren door onze wenkbrauwspecialiste!
Testimonials
Wat vinden klanten?
Diana is fantastic. She always does a top job!
Geweldige zaak!
Ellen B.
Ellen B.
1689533915
Een reden om deze kapper te bezoeken is als je een weelderige bos met krullen op je hoofd hebt. De kapper knipt met de curlsys methode met een speciale schaar. Daar waar je krullen verdwenen waren verschijnen ze weer als bij een wonder. Het klinkt als zakkenklopperij ook gezien de pittige prijs maar dat is het niet. De eerlijke recht door zee kapper verricht hier wonderen.
Ihuaheck
Ihuaheck
1689413985
Goede kapsalon. Lekkere koffie
Alfred Schuman
Alfred Schuman
1678523384
Super blij met m'n nieuwe kapsel, Diana is een topper in haarkleuren!
Super vriendelijk allebei! Ik heb krullen geknipt, ontzettend goed geknipt echt een prachtig eindresultaat. Goede tips meegekregen, al met al een echte aanrader.
Hele goede kapper die de curlsys methode perfect beheerst. Wist niet dat mijn haar zo kon krullen. Kundigheid, vriendelijkheid, gemoedelijkheid, flexibel zijn en waar de koffie altijd klaar staat.
Jenny De Wolde
Jenny De Wolde
1656670218
Verreweg de beste kapsalon van Zwolle! Jeroen en Diana staan altijd voor je klaar, bieden fantastische service, zijn flexibel, ontzettend gezellig, nemen de tijd en je krijgt er nog een heerlijke bak koffie bij. Niets te wensen over! Van harte aanbevolen.
Gert Ronner
Gert Ronner
1648910019
Echte en top kapper! Elke keer weer leuk als ik daar in de stoel zit.
Hanjo Hartnack
Hanjo Hartnack
1646661237
Prima zaak. Je wordt goed geholpen.Jeroen en Diana zijn vakkundig en vriendelijk. Een aan te raden kapperszaak.
Top kapper. Jeroen nam de tijd en hielp me over mijn nerveusiteit heen. Ben een aantal keer verkeerd geknipt en had/heb daardoor een beetje knip angst. Jeroen ging er super mee om.
Astrid Passmann
Astrid Passmann
1627211124
Prima kapsalon met vriendelijke eigenaren
Eddy Veenstra
Eddy Veenstra
1623407863
Super fijne sfeer, vriendelijke mensen. En mijn haar met krullen is netjes geknipt. Zeker een aanrader voor mensen met/zonder krullend haar
js_loader