Knippen
persoonlijk • professioneel

Knippen

Wil je graag een nieuwe kapsel, maar heb je nog geen idee wat bij jou past? Maak gerust een afspraak bij de kapsalon in Zwolle: Jade Hairstyle. Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en het kapsel dat hier bij past.
Knippen
persoonlijk • professioneel

Knippen

Wil je graag een nieuwe kapsel, maar heb je nog geen idee wat bij jou past? Maak gerust een afspraak bij de kapsalon in Zwolle: Jade Hairstyle. Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en het kapsel dat hier bij past.
Wij geven u het gewenste kapsel icoon

Persoonlijk

Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en het kapsel dat hier bij past.

Verzorging en styling tips icoon

Kennis en kunde

Wij hebben jarenlange ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon

Up to date

Wij knippen in onze salon graag naar de laatste modetrends.

Knippen

Persoonlijk

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste modetrends en kniptechnieken. Wij knippen natuurlijke kapsels die bij jouw persoonlijkheid en jouw haar soort en haarstructuur passen.

Wil je je huidige kapsel weer bij laten werken? Of van je dode haarpunten af? Ook daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht!

Haren knippen

Kapsel dat past bij jou en je persoonlijkheid

Up to date met nieuwste kniptechnieken

Wij halen absoluut het allerbeste uit jouw haar

Laat je knippen door onze vakkundige kappers

Testimonials

Mijn haar zit weer super!

Het is hier altijd gezellig en je wordt er nog super geholpen. De producten die ze gebruiken zijn duurzaam, ruiken heerlijk en werken heel goed. De beste feature in de zaak vind ik toch echt de oude Barber stoel, dit geeft het echt sfeer. Online kun je een afspraak maken waardoor je je eigen tijd kunt plannen en daardoor snel geholpen wordt. Mijn haar zit weer super! ? Tot snel
Eric ● Google review

Fantastische kapsalon

Ik wandelde een keer voor de salon langs, en zag toen in de etalage een poster met een collage van snorren en baarden. Ik heb later die week een afspraak gemaakt, en werd geknipt door Jeroen. Hij is de eigenaar, samen met Diana. Ik werd vriendelijk geholpen. Jeroen vindt het leuk om snorren en baarden te knippen. Dat merk je. Gevolg is dat ik hier nu al een paar jaar over de vloer kom, en altijd met veel plezier. Altijd vriendelijk en gezellig. Kop koffie wordt steevast aangeboden. Al met al, zeker een aanrader ... Een dikke 10..
Yann Bakker ● Google review

Mijn haar is erg goed geknipt!

Ben hier vandaag voor het eerst geweest en eindelijk weer een keer, naar een lange tijd minder goede ervaringen, echt blij terug gekomen van een kapper. Mijn haar is erg goed geknipt! Ik heb heel lang haar en dacht dat hier niet zo veel te veranderen valt. Maar door de nieuwe cut valt mijn haar luchtig, begint weer te krullen en staat gewoon mooi - zo dat ik het graag weer open wil dragen. Bedankt voor zoveel expertise en goed gevoel voor een kapsel! Echte aanrader!
Karin Bräuer ● Google review

Maatregelen coronavirus

Om de kans op overdracht van het coronavirus verder te verkleinen heeft het RIVM besloten dat salons t/m 28 april 2020 gesloten moeten blijven.

De salon is gesloten tot deze datum of tot nadere berichtgeving. Bestaande afspraken komen te vervallen en u kunt momenteel geen nieuwe afspraak maken voor deze periode. Excuses voor het ongemak.