Baard
Barbier • Stoer

Mannenkapper

Op zoek naar een mannenkapper? Toe aan een bakkie met mannenpraat terwijl je geknipt wordt en eventueel je baard ook meteen wordt bijgewerkt?
Jade Hairstyle is er ook voor de man. Wij hebben een speciale hoek en diverse producten voor jouw (baard)haar. Jeroen zorgt er voor dat jouw (baard)haar er weer piekfijn uit ziet!
Wij geven u het gewenste kapsel icoon

Persoonlijk

Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en de kleur die hierbij past.

Verzorging en styling tips icoon

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon

Up to date

Wij kennen de laatste modetrends op het gebied van (baard)haar

Heren

Beleef!

In de speciale mannenhoek gaat Jeroen aan de slag met jouw kapsel en eventueel baard. Je neemt plaats in een oude barbierstoel. Wil je meteen geschoren worden? Geen probleem, ook dat kan bij Jade Hairstyle.

producten voor de mannenkapper

Gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten

Wij verzorgen jouw (baard)haar tot in de puntjes

Krijg grooming tips voor jouw ultieme look

Afspraak maken bij DE mannenkapper?

Testimonials

Mijn haar zit weer super!

Het is hier altijd gezellig en je wordt er nog super geholpen. De producten die ze gebruiken zijn duurzaam, ruiken heerlijk en werken heel goed. De beste feature in de zaak vind ik toch echt de oude Barber stoel, dit geeft het echt sfeer. Online kun je een afspraak maken waardoor je je eigen tijd kunt plannen en daardoor snel geholpen wordt. Mijn haar zit weer super! ? Tot snel
Eric ● Google review

Fantastische kapsalon

Ik wandelde een keer voor de salon langs, en zag toen in de etalage een poster met een collage van snorren en baarden. Ik heb later die week een afspraak gemaakt, en werd geknipt door Jeroen. Hij is de eigenaar, samen met Diana. Ik werd vriendelijk geholpen. Jeroen vindt het leuk om snorren en baarden te knippen. Dat merk je. Gevolg is dat ik hier nu al een paar jaar over de vloer kom, en altijd met veel plezier. Altijd vriendelijk en gezellig. Kop koffie wordt steevast aangeboden. Al met al, zeker een aanrader ... Een dikke 10..
Yann Bakker ● Google review

Mijn haar is erg goed geknipt!

Ben hier vandaag voor het eerst geweest en eindelijk weer een keer, naar een lange tijd minder goede ervaringen, echt blij terug gekomen van een kapper. Mijn haar is erg goed geknipt! Ik heb heel lang haar en dacht dat hier niet zo veel te veranderen valt. Maar door de nieuwe cut valt mijn haar luchtig, begint weer te krullen en staat gewoon mooi - zo dat ik het graag weer open wil dragen. Bedankt voor zoveel expertise en goed gevoel voor een kapsel! Echte aanrader!
Karin Bräuer ● Google review