BARBIER • STOER

MANNEKAPPER

Baard

Ben jij op zoek naar een professionele mannenkapper in Zwolle? Toe aan een bakkie met mannenpraat terwijl je geknipt wordt en eventueel je baard ook meteen wordt bijgewerkt? 

Je wilt natuurlijk ook als man dat je haar met liefde wordt verzorgd door een professionele mannenkapper in Zwolle. Dat is vanaf nu geen probleem meer!

Jade Hairstyle is er namelijk ook voor de man, want het kapsel van de man moet er natuurlijk ook perfect uitzien! Wij hebben een speciale mannenhoek in onze kapperszaak en gebruiken diverse producten voor jouw (baard)haar. 

Jeroen zorgt ervoor dat jouw (baard)haar er weer piekfijn uitziet als je de deur uit gaat! En zo kom jij weer perfect voor de dag.

Gezellig

Altijd in voor een praatje!

Verzorging en styling tips icoon
Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon
Up to date

Wij kennen de laatste modetrends op het gebied van (baard)haar.

Beleef!

In de speciale mannenhoek gaat Jeroen aan de slag met jouw kapsel. Neem plaats in een oude barbierstoel en het relaxen kan beginnen. Maar, dat is nog niet alles! Heb je zelf geen zin om jouw baard bij te werken? Of ben je hier gewoon niet zo goed in? 

Dan helpt Jeroen je graag bij het onderhouden van je baard. Scheren of enkel een beetje bijknippen? Geen probleem, ook dat kan bij Jade Hairstyle, dé mannenkapper in de Zwolse wijk Assendorp.

Heren
herenkapper in zwolle assendorp

Net dat beetje extra

Bij Jade Hairstyle krijg jij als man net dat beetje extra. Wij zorgen dat jouw (baard)haar er weer keurig uitziet. Hierbij houden wij rekening met wat jij wilt en natuurlijk de laatste trends! En doordat wij altijd in zijn voor een praatje, wordt jouw kappersbezoek het perfecte uitje!

Detail

Barbershop

Je haar en baardhaar geknipt zoals het hoort? Dat kan bij Jade Hairstyle, dé Barbershop van Zwolle. Gewoon echt even een ‘mannenmomentje’ voor jezelf. Dat wil jij toch ook? 

Onze Jeroen weet alles van mannenkapsels en heeft door zijn jarenlange ervaren de verschillende kniptechnieken goed onder de knie! 

Spring lekker bij Jeroen in de ouderwetse barbiersstoel en hij kijkt samen met jou welk kapsel past bij jouw gezicht en persoonlijkheid.

Testimonials
Afspraak maken bij DE mannenkapper?