Baard
Barbier • Stoer

Herenkapper

Ben jij op zoek naar een professionele herenkapper in Zwolle? Toe aan een bakkie met mannenpraat terwijl je geknipt wordt en eventueel je baard ook meteen wordt bijgewerkt? Je wilt natuurlijk ook als man dat je haar met liefde wordt verzorgd door een professionele herenkapper in Zwolle. Dat is vanaf nu geen probleem meer!
Jade Hairstyle is er namelijk ook voor de man, want het kapsel van de man moet er natuurlijk ook perfect uitzien! Wij hebben een speciale mannenhoek in onze kapperszaak en gebruiken diverse producten voor jouw (baard)haar. Jeroen zorgt ervoor dat jouw (baard)haar er weer piekfijn uitziet als je de deur uit gaat! En zo kom jij weer perfect voor de dag.
Baard
Barbier • Stoer

Herenkapper

Ben jij op zoek naar een professionele herenkapper in Zwolle? Toe aan een bakkie met mannenpraat terwijl je geknipt wordt en eventueel je baard ook meteen wordt bijgewerkt? Je wilt natuurlijk ook als man dat je haar met liefde wordt verzorgd door een professionele herenkapper in Zwolle.
Jade Hairstyle is er ook voor de man, want het kapsel van de man moet er natuurlijk ook perfect uitzien! Wij hebben een speciale mannenhoek in onze kapperszaak en gebruiken diverse producten voor jouw (baard)haar. Jeroen zorgt ervoor dat jouw (baard)haar er weer piekfijn uitziet als je de deur uit gaat!

Gezellig

Altijd in voor een praatje!

Verzorging en styling tips icoon

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon

Up to date

Wij kennen de laatste modetrends op het gebied van (baard)haar.

Heren

Beleef!

In de speciale mannenhoek gaat Jeroen aan de slag met jouw kapsel. Neem plaats in een oude barbierstoel en het relaxen kan beginnen. Maar, dat is nog niet alles! Heb je zelf geen zin om jouw baard bij te werken? Of ben je hier gewoon niet zo goed in? Dan helpt Jeroen je graag bij het onderhouden van je baard. Scheren of enkel een beetje bijknippen? Geen probleem, ook dat kan bij Jade Hairstyle in de Zwolse wijk Assendorp.

herenkapper in zwolle assendorp

Gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten

Wij verzorgen jouw (baard)haar tot in de puntjes

Krijg grooming tips voor jouw ultieme look

Detail

Net dat beetje extra

Bij Jade Hairstyle krijg jij als man net dat beetje extra. Wij zorgen dat jouw (baard)haar er weer keurig uitziet. Hierbij houden wij rekening met wat jij wilt en natuurlijk de laatste trends! En doordat wij altijd in zijn voor een praatje, wordt jouw kappersbezoek het perfecte uitje!

Barber

Barbershop

Je haar en baardhaar geknipt zoals het hoort? Dat kan bij Jade Hairstyle, dé Barbershop van Zwolle. Gewoon echt even een 'mannenmomentje' voor jezelf. Dat wil jij toch ook? Onze Jeroen weet alles van mannenkapsels en heeft door zijn jarenlange ervaren de verschillende kniptechnieken goed onder de knie! Spring lekker bij Jeroen in de ouderwetse barbiersstoel en hij kijkt samen met jou welk kapsel past bij jouw gezicht en persoonlijkheid.

Afspraak maken bij DE mannenkapper?

Testimonials

Mijn haar zit weer super!

Het is hier altijd gezellig en je wordt er nog super geholpen. De producten die ze gebruiken zijn duurzaam, ruiken heerlijk en werken heel goed. De beste feature in de zaak vind ik toch echt de oude Barber stoel, dit geeft het echt sfeer. Online kun je een afspraak maken waardoor je je eigen tijd kunt plannen en daardoor snel geholpen wordt. Mijn haar zit weer super! ? Tot snel
Eric ● Google review

Fantastische kapsalon

Ik wandelde een keer voor de salon langs, en zag toen in de etalage een poster met een collage van snorren en baarden. Ik heb later die week een afspraak gemaakt, en werd geknipt door Jeroen. Hij is de eigenaar, samen met Diana. Ik werd vriendelijk geholpen. Jeroen vindt het leuk om snorren en baarden te knippen. Dat merk je. Gevolg is dat ik hier nu al een paar jaar over de vloer kom, en altijd met veel plezier. Altijd vriendelijk en gezellig. Kop koffie wordt steevast aangeboden. Al met al, zeker een aanrader ... Een dikke 10..
Yann Bakker ● Google review

Mijn haar is erg goed geknipt!

Ben hier vandaag voor het eerst geweest en eindelijk weer een keer, naar een lange tijd minder goede ervaringen, echt blij terug gekomen van een kapper. Mijn haar is erg goed geknipt! Ik heb heel lang haar en dacht dat hier niet zo veel te veranderen valt. Maar door de nieuwe cut valt mijn haar luchtig, begint weer te krullen en staat gewoon mooi - zo dat ik het graag weer open wil dragen. Bedankt voor zoveel expertise en goed gevoel voor een kapsel! Echte aanrader!
Karin Bräuer ● Google review