De kapperssalon Jade Hairstyle
Beleef
Zwolle Centrum • Kapsalon

Kapper Zwolle Centrum

Als je haar maar goed zit! Je haar is namelijk je visitekaartje. Misschien zelfs wel het belangrijkste onderdeel van je uiterlijk. Daarom wil jij dat je haar met liefde en passie wordt verzorgd.
Zoek je een professionele en super gezellige kapper in Zwolle Centrum? Of ben je gewoon even toe aan een relax momentje? Bij Jade Hairstyle kun je als vrouw, maar ook als man terecht. Van het knippen van je haar tot aan het bijpunten je baard!
Wij geven u het gewenste kapsel icoon

Persoonlijk

Samen kijken we wat passend is voor jouw haar.

Verzorging en styling tips icoon

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon

Up to date

Wij knippen onze klanten graag naar de laatste trends.

Relaxen

Genieten

Wij zijn de leukste kapper in Zwolle Centrum en continue op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van knip-en kleurtechnieken. Waar je ook voor komt, wij kijken altijd wat bij jouw persoonlijkheid en haartype past.

kapper zwolle centrum

Kapsels die echt passen bij wie je bent

Gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten

Krijg geweldige tips voor jouw perfecte look

Er is veel mogelijk

Je krullen laten verzorgen met onze curlsys methode? Je haar weer een zonnige tint geven met coupe soleil? Of je baard (bij) laten knippen? Het kan bij Jade Hairstyle écht allemaal. Kortom een heerlijk verwenmomentje voor jezelf. Hoe vul jij dit in?

Afspraak maken bij DE kapper in Zwolle Centrum?

Testimonials

Mijn haar zit weer super!

Het is hier altijd gezellig en je wordt er nog super geholpen. De producten die ze gebruiken zijn duurzaam, ruiken heerlijk en werken heel goed. De beste feature in de zaak vind ik toch echt de oude Barber stoel, dit geeft het echt sfeer. Online kun je een afspraak maken waardoor je je eigen tijd kunt plannen en daardoor snel geholpen wordt. Mijn haar zit weer super! ? Tot snel
Eric ● Google review

Fantastische kapsalon

Ik wandelde een keer voor de salon langs, en zag toen in de etalage een poster met een collage van snorren en baarden. Ik heb later die week een afspraak gemaakt, en werd geknipt door Jeroen. Hij is de eigenaar, samen met Diana. Ik werd vriendelijk geholpen. Jeroen vindt het leuk om snorren en baarden te knippen. Dat merk je. Gevolg is dat ik hier nu al een paar jaar over de vloer kom, en altijd met veel plezier. Altijd vriendelijk en gezellig. Kop koffie wordt steevast aangeboden. Al met al, zeker een aanrader ... Een dikke 10..
Yann Bakker ● Google review

Mijn haar is erg goed geknipt!

Ben hier vandaag voor het eerst geweest en eindelijk weer een keer, naar een lange tijd minder goede ervaringen, echt blij terug gekomen van een kapper. Mijn haar is erg goed geknipt! Ik heb heel lang haar en dacht dat hier niet zo veel te veranderen valt. Maar door de nieuwe cut valt mijn haar luchtig, begint weer te krullen en staat gewoon mooi - zo dat ik het graag weer open wil dragen. Bedankt voor zoveel expertise en goed gevoel voor een kapsel! Echte aanrader!
Karin Bräuer ● Google review