Beleef
ZWOLLE CENTRUM • KAPSALON

KAPPER ZWOLLE CENTRUM

Als je haar maar goed zit! Je haar is namelijk je visitekaartje. Misschien zelfs wel het belangrijkste onderdeel van je uiterlijk. Daarom wil jij dat je haar met liefde en passie wordt verzorgd.

 

Zoek je een professionele en super gezellige kapper in Zwolle Centrum? Of ben je gewoon even toe aan een relax momentje? Bij Jade Hairstyle kun je als vrouw, maar ook als man terecht. Van het knippen van je haar tot aan het bijpunten je baard!

Wij geven u het gewenste kapsel icoon
Persoonlijk

Samen kijken we wat passend is voor jouw haar.

Verzorging en styling tips icoon
KENNIS EN KUNDE

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon
Up to date

Wij knippen onze klanten graag naar de laatste trends.

Genieten bij de kapper in zwolle centrum

Wij zijn de leukste kapper in Zwolle Centrum en continue op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van knip-en kleurtechnieken. Waar je ook voor komt, wij kijken altijd wat bij jouw persoonlijkheid en haartype past.
Relaxen
kapper zwolle centrum

ER IS VEEL MOGELIJK

Je krullen laten verzorgen met onze curlsys methode? Je haar weer een zonnige tint geven met coupe soleil? Of je baard (bij) laten knippen? Het kan bij Jade Hairstyle écht allemaal. Kortom een heerlijk verwenmomentje voor jezelf. Hoe vul jij dit in?

Afspraak maken bij DE kapper in Zwolle Centrum?
Testimonials
Wat vinden klanten?
Diana is fantastic. She always does a top job!
Geweldige zaak!
Ellen B.
Ellen B.
1689533915
Een reden om deze kapper te bezoeken is als je een weelderige bos met krullen op je hoofd hebt. De kapper knipt met de curlsys methode met een speciale schaar. Daar waar je krullen verdwenen waren verschijnen ze weer als bij een wonder. Het klinkt als zakkenklopperij ook gezien de pittige prijs maar dat is het niet. De eerlijke recht door zee kapper verricht hier wonderen.
Ihuaheck
Ihuaheck
1689413985
Goede kapsalon. Lekkere koffie
Alfred Schuman
Alfred Schuman
1678523384
Super blij met m'n nieuwe kapsel, Diana is een topper in haarkleuren!
Super vriendelijk allebei! Ik heb krullen geknipt, ontzettend goed geknipt echt een prachtig eindresultaat. Goede tips meegekregen, al met al een echte aanrader.
Hele goede kapper die de curlsys methode perfect beheerst. Wist niet dat mijn haar zo kon krullen. Kundigheid, vriendelijkheid, gemoedelijkheid, flexibel zijn en waar de koffie altijd klaar staat.
Jenny De Wolde
Jenny De Wolde
1656670218
Verreweg de beste kapsalon van Zwolle! Jeroen en Diana staan altijd voor je klaar, bieden fantastische service, zijn flexibel, ontzettend gezellig, nemen de tijd en je krijgt er nog een heerlijke bak koffie bij. Niets te wensen over! Van harte aanbevolen.
Gert Ronner
Gert Ronner
1648910019
Echte en top kapper! Elke keer weer leuk als ik daar in de stoel zit.
Hanjo Hartnack
Hanjo Hartnack
1646661237
Prima zaak. Je wordt goed geholpen.Jeroen en Diana zijn vakkundig en vriendelijk. Een aan te raden kapperszaak.
Top kapper. Jeroen nam de tijd en hielp me over mijn nerveusiteit heen. Ben een aantal keer verkeerd geknipt en had/heb daardoor een beetje knip angst. Jeroen ging er super mee om.
Astrid Passmann
Astrid Passmann
1627211124
Prima kapsalon met vriendelijke eigenaren
Eddy Veenstra
Eddy Veenstra
1623407863
Super fijne sfeer, vriendelijke mensen. En mijn haar met krullen is netjes geknipt. Zeker een aanrader voor mensen met/zonder krullend haar
js_loader