scharen goede kappers zwolle Slide
Harmonie
Gezellig • Assendorp

Kapper Zwolle Assendorp

Gezellige smalle straatjes met voornamelijk jaren’ 30 woningen. De Assendorperstraat met toffe winkeltjes en niet te vergeten het hart van Assendorp: het Assendorperplein. De wijk Assendorp, een plek waar het bruist van sfeer en harmonie!
Dit warme gevoel vind je ook terug bij Jade Hairstyle. De leukste kapsalon van Zwolle, gevestigd aan de rand van Assendorp. Bij ons kun je terecht voor een dames, maar ook een herkenkapper in Zwolle. Het verzorgen van je krullen, het knippen van je baard of het kleuren van je haar? Wij zijn van alle markten thuis.

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Wij geven u het gewenste kapsel icoon

Persoonlijk

Wij kijken samen welk kapsel past bij wie jij bent.

Vakkundig personeel icoon

Up to date

Wij knippen graag naar de laatste trends op het gebied van mode.

Sfeer

Jouw kapper in het Zwolse Assendorp

De sfeer van de wijk Assendorp is in hart en nieren te proeven bij Jeroen en Diana. Gezellig een bakje koffie en een praatje, terwijl zij ervoor zorgen dat jouw kapsel er weer tiptop uitziet. Jij zult altijd tevreden de deur uitgaan!

kapper zwolle centrum

Krijg de beste tips voor de perfecte look

Gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten

Een kapsel dat past bij jou

Altijd een warm welkom

Wil je naar de kapper in de leukste wijk van Zwolle? Kom dan langs bij Jade Hairstyle in Assendorp voor een (nieuwe) frisse look. Knippen, kleuren en zelfs je wenkbrauwen epileren. Niets is bij ons te gek! Zelfs de man is van harte welkom.

Naar de kapper in Zwolle Assendorp?

Testimonials

Mijn haar zit weer super!

Het is hier altijd gezellig en je wordt er nog super geholpen. De producten die ze gebruiken zijn duurzaam, ruiken heerlijk en werken heel goed. De beste feature in de zaak vind ik toch echt de oude Barber stoel, dit geeft het echt sfeer. Online kun je een afspraak maken waardoor je je eigen tijd kunt plannen en daardoor snel geholpen wordt. Mijn haar zit weer super! ? Tot snel
Eric ● Google review

Fantastische kapsalon

Ik wandelde een keer voor de salon langs, en zag toen in de etalage een poster met een collage van snorren en baarden. Ik heb later die week een afspraak gemaakt, en werd geknipt door Jeroen. Hij is de eigenaar, samen met Diana. Ik werd vriendelijk geholpen. Jeroen vindt het leuk om snorren en baarden te knippen. Dat merk je. Gevolg is dat ik hier nu al een paar jaar over de vloer kom, en altijd met veel plezier. Altijd vriendelijk en gezellig. Kop koffie wordt steevast aangeboden. Al met al, zeker een aanrader ... Een dikke 10..
Yann Bakker ● Google review

Mijn haar is erg goed geknipt!

Ben hier vandaag voor het eerst geweest en eindelijk weer een keer, naar een lange tijd minder goede ervaringen, echt blij terug gekomen van een kapper. Mijn haar is erg goed geknipt! Ik heb heel lang haar en dacht dat hier niet zo veel te veranderen valt. Maar door de nieuwe cut valt mijn haar luchtig, begint weer te krullen en staat gewoon mooi - zo dat ik het graag weer open wil dragen. Bedankt voor zoveel expertise en goed gevoel voor een kapsel! Echte aanrader!
Karin Bräuer ● Google review