PERSOONLIJK • KLEURPLAN

HAAR KLEUREN

Kleurenexpert

Een nieuwe kleuring in je haar? Of kan de oude wel een opfrisser gebruiken? Diana is onze kleurspecialist. Zij heeft de nodige trainingen gevolgd en kent de do’s en don’ts op het gebied van de perfecte haarkleuring.

Wat wil je uitstralen? Wij luisteren graag naar jouw wensen op het gebied van haarkleur. Samen zoeken we een haarkleur die mooi past bij de kleur van je ogen en bij de kleur van je huid. 

Ook moet het passen bij hetgeen jij graag wilt uitstralen.

Onze kleuringsdeskundige Diana is o.a. gespecialiseerd in highlights, lowlights, balayage, dip’n dye. Een compleet nieuwe haarkleur kan natuurlijk ook!

Wij geven u het gewenste kapsel icoon
Persoonlijk

Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en de kleur die hierbij past.

Verzorging en styling tips icoon
Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Up to date

Wij kennen de laatste modetrends op het gebied van haarkleuring.

Onderhouden

 

Wat zijn jouw wensen op het gebied van het bijhouden? Doe je dat zelf? Of maken we 1x per kwartaal een afspraak. Al deze dingen worden besproken en samen stellen we een plan op dat past bij jou en uiteraard bij jouw portemonnee.

Wij gebruiken de producten van Revlon en L’Oreal om jouw haar te kleuren. Je krijgt van ons potjes mee die gerecycled worden. Wil je een navulling? Dat kan, maar dan moet je de potjes weer meenemen. Dat is wel net zo milieuvriendelijk!

Haarkleur
Haar kleuren

Haar verven

Kom binnen in onze salon en duik bij Diana in de stoel voor jouw perfecte haarkleuring. Gewoon even een momentje helemaal niets! Dat willen we allemaal wel.

Laat je jouw haar lichter kleuren met een frisse blonde look? Of laat jij jouw haar een tint donkerder verven in bijvoorbeeld een warme winterse choco tint?

Misschien zelfs wel een fijne kleurschakeling door bijvoorbeeld highlights of lowlights? Samen met jou kijken wij welke kleuring bij je past en zorgen we voor het beste resultaat! Want je haar is immers jouw visitekaartje.

En laat naast je nieuwe kleur ook meteen even je puntjes bijknippen, dan is je coupe weer helemaal perfect.

Verven

Uitgroei verven

Is het al even geleden dat je jouw haar hebt geverfd? Haar groeit ongeveer een centimeter per maand, uitgroei zal dus een feit zijn, je komt er helaas niet onderuit. Er zijn kapsels waarbij uitgroei heel tof staat, omdat het diepte creëert. 

Maar bij de meeste kapsels is het de hoogste tijd om te laten verven als het uitgroei tijd is. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer een fris en fruitig kapsel. Wist je trouwens dat het bij uitgroei niet nodig om je gehele haardos te verven? 

Je complete haar verven is alleen nodig als je een totaal andere look wil. Toe aan uitgroei behandeling of een leuke frisse nieuwe coupe? Onze haarspecialisten weten alles op het gebied van de kleuringen en zorgen dat jouw uitgroei weer netjes wordt bijgewerkt.

Ik wil mijn haar kleuren, maar welke haarkleur past bij mij?

Je haar kleuren is stap 1, maar de juiste kleurkeuze is een 2e stap. Het blijft altijd een beetje experimenteren, maar door ervaring weet Diane precies waar ze op moet letten. 

Heb je de keuze gemaakt om je haar te kleuren, dan is een tip om niet meer dan 2 tinten donkerder of lichter te verven.

Bij de kleurkeuze voor jou letten wij in ieder geval op:

Wij geven u het gewenste kapsel icoon
Huidskleur

Jouw kleur huid is leidend voor het kiezen van een ‘nieuwe’ haarkleur. 

De ene kleur verf geeft jouw een frisse uitstraling, waarbij de andere kleur jouw juist een minder laat stralen.

Kleur van je ogen

Wil je de kleur van ogen laten zien en je ogen laten spreken. Kies dan een tegengestelde kleur voor het kleuren van je haar. 

Blauwe ogen spreken nog meer bij een donkerdere kleur haar. Bijvoorbeeld caramel. 

En bij groene ogen kun je ook eens denken aan kleuren als zachte rood kleuren of juist vuurrood.

Wie Jij bent

Je huid en ogen zijn bepaald, jij kiest zelf je kleding en kleuren. Maar neem ook je kledingkeuze en de kleuren die je vaak draagt mee in de keuze van je haarkleur. 

Het is belangrijk dat het bij jou aansluit. Je voelt blij en zelfverzekerd bij de keuze die je maakt.

Hoe hou je een kleuring lang in grijs haar?

Mooi grijs is niet lelijk zeggen ze wel. Wil je toch je grijze haren nog even verbergen?

Je wordt grijs, omdat haar naarmate je ouder wordt het kleurpigment verliest. De eerste grijze haren zijn soms moeilijk te accepteren en die willen we graag nog even niet zien. Maar grijs haar is niet makkelijk om te voorzien van een nieuwe kleur. 

Dit heeft te maken met dat de haarschubben meer openstaan. Grijs haar is vaak stugger en droog. Het haar bevat minder natuurlijke oliën.

Bij de eerste grijze haren kun je kiezen voor een spoeling of tijdelijke kleur. Je krijgt dan het effect van highlights. Ben je voor meer dan 50% grijs, kies dan voor een permanente kleur. 

Grijs haar kleuren kun je het beste doen met haarverf die veel pigment bevat. 

Dit zijn de neutrale kleuren, zonder een warme of koele toon erin. En houdt bij de keuze van haarkleur ook hier rekening met je huid, ogen en je voorkeurkleuren.

Grijs
Wil jij verf bijbestellen?
Testimonials