Kleurexpert
Persoonlijk • Kleurplan

Haar kleuren

Diana is onze kleurspecialist. Zij heeft de nodige trainingen gevolgd en kent de do’s en don’ts op het gebied van haar kleuren.
Wat wil je uitstralen? Wij luisteren graag naar jouw wensen op het gebied van haarkleur. Samen zoeken we een haarkleur die mooi past bij de kleur van je ogen en bij de kleur van je huid en bij hetgeen jij graag wilt uitstralen.
Highlights, lowlights, balayage, dip’n dye of een compleet nieuwe haarkleur; wij doen het allemaal!
Wij geven u het gewenste kapsel icoon

Persoonlijk

Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en de kleur die hierbij past.

Verzorging en styling tips icoon

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen.

Vakkundig personeel icoon

Up to date

Wij kennen de laatste modetrends op het gebied van haarkleuring

Haarkleur

Onderhouden

Wat zijn jouw wensen op het gebied van het bijhouden? Doe je dat zelf? Of maken we 1x per kwartaal een afspraak. Als kapper in Zwolle centrum bespreken wij dit graag. En stellen wij samen een plan op dat past bij jou en uiteraard bij jouw portemonnee.

Wij gebruiken de producten van Revlon en L’Oreal om jouw haar te kleuren. Je krijgt van ons potjes mee die gerecycled worden. Wil je een navulling? Dat kan, maar dan moet je de potjes weer meenemen.

Haar kleuren

Gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten

Samen stellen we jouw persoonlijke kleurplan samen

Wij houden rekening met jouw persoonlijke wensen

Wil jij verf bijbestellen?

Testimonials

Mijn haar zit weer super!

Het is hier altijd gezellig en je wordt er nog super geholpen. De producten die ze gebruiken zijn duurzaam, ruiken heerlijk en werken heel goed. De beste feature in de zaak vind ik toch echt de oude Barber stoel, dit geeft het echt sfeer. Online kun je een afspraak maken waardoor je je eigen tijd kunt plannen en daardoor snel geholpen wordt. Mijn haar zit weer super! ? Tot snel
Eric ● Google review

Fantastische kapsalon

Ik wandelde een keer voor de salon langs, en zag toen in de etalage een poster met een collage van snorren en baarden. Ik heb later die week een afspraak gemaakt, en werd geknipt door Jeroen. Hij is de eigenaar, samen met Diana. Ik werd vriendelijk geholpen. Jeroen vindt het leuk om snorren en baarden te knippen. Dat merk je. Gevolg is dat ik hier nu al een paar jaar over de vloer kom, en altijd met veel plezier. Altijd vriendelijk en gezellig. Kop koffie wordt steevast aangeboden. Al met al, zeker een aanrader ... Een dikke 10..
Yann Bakker ● Google review

Mijn haar is erg goed geknipt!

Ben hier vandaag voor het eerst geweest en eindelijk weer een keer, naar een lange tijd minder goede ervaringen, echt blij terug gekomen van een kapper. Mijn haar is erg goed geknipt! Ik heb heel lang haar en dacht dat hier niet zo veel te veranderen valt. Maar door de nieuwe cut valt mijn haar luchtig, begint weer te krullen en staat gewoon mooi - zo dat ik het graag weer open wil dragen. Bedankt voor zoveel expertise en goed gevoel voor een kapsel! Echte aanrader!
Karin Bräuer ● Google review