Hair lovers
Zwolle • sinds 2002

Toe aan een nieuw kapsel

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste modetrends en kniptechnieken. Wij knippen natuurlijke kapsels die bij jouw persoonlijkheid en jouw haar soort en haarstructuur passen.

Wil je graag een nieuwe kapsel, maar heb je nog geen idee wat bij jou past? Maak gerust een afspraak bij Jade Hairstyle. Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en het kapsel dat hier bij past.

Op zoek naar een mannenkapper? Toe aan een bakkie met mannenpraat terwijl je geknipt wordt en eventueel je baard ook meteen wordt bijgewerkt?

Van pluizen tot kroes met vochtig weer; voor de bezitters van krullen bekende problemen. Is er dan echt niets aan te doen?

Highlights, lowlights, balayage, dip’n dye of een compleet nieuwe haarkleur; wij doen het allemaal!

Ben jij van plan om highlights in je haar te laten zetten? Ook dat kan bij Jade Hairstyle in Zwolle. Diana is onze kleurspecialiste!

Hoe handig en fijn zou het zijn als je dit tegelijk kon doen met de kappersafspraak? Bij Jade Hairstyle is het mogelijk!

Wij werken met de extensions van Great Lengths. Deze extensions zijn van een goede kwaliteit en zijn kleurvast en kleurecht.