Hair lovers
ZWOLLE • SINDS 2002

TOE AAN EEN NIEUW KAPSEL

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste modetrends en kniptechnieken. Ook gebruiken wij alleen maar hoogwaardige producten en weet onze kleurspecialist alles over de perfecte haarkleuring.


Wij knippen natuurlijke kapsels die passen bij jouw persoonlijkheid, jouw haarsoort en niet te vergeten jouw haarstructuur.

knippen
Wil je graag een nieuwe kapsel, maar heb je nog geen idee wat bij jou past? Maak gerust een afspraak bij Jade Hairstyle. Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en het kapsel dat hier bij past.
mannenkapper
Op zoek naar een herenkapper? Toe aan een bakkie met mannenpraat terwijl je geknipt wordt en eventueel je baard ook meteen wordt bijgewerkt?
CURLSYS
Van pluizen tot kroes met vochtig weer; voor de bezitters van krullen bekende problemen. Is er dan echt niets aan te doen?
HAAR KLEUREN
Highlights, lowlights, balayage, dip’n dye of een compleet nieuwe haarkleur; wij doen het allemaal!
HIGHLIGHTS

Ben jij van plan om highlights in je haar te laten zetten? Ook dat kan bij Jade Hairstyle in Zwolle. Vraag het onze kleurspecialiste!

WENKBRAUWEN EPILEREN
Hoe handig en fijn zou het zijn als je dit tegelijk kon doen met de kappersafspraak? Bij Jade Hairstyle is het mogelijk!
COUPE SOLEIL
Veel kappers doen geen coupe soleil meer, omdat het achterhaald zou zijn. Maar wij gaan voor coupe soleil 2.0!