FRIS • SUN KISSED

HIGHLIGHTS IN JE HAAR

Lichter

Highlights is een veelgehoorde term als het gaat om haar en kapsels. Maar wat zijn highlights nou eigenlijk? Het zijn niets anders dan verfstrepen in een lichtere kleur dan je eigen haarkleur. Dit zorgt voor een fris effect, alsof je haar iets is opgelicht door de zon.

Ben jij van plan om highlights in je haar te laten zetten? Ook dat kan bij Jade Hairstyle in Zwolle. Diana is onze kleurspecialiste! Samen kijken we naar jouw huidige haarkleur. 

We bepalen met welke kleur de highlights het beste in jouw haar gezet kunnen worden. Vaak is het twee of drie tinten lichter dan je huidige haarkleur. De highlights worden met folies in je haar gezet.

Uiteraard kun je ook gaan voor lowlights: het tegenovergestelde van highlights. Dit zijn plukken die donkerder zijn dan de huidige haarkleur in je haar. 

Dit geeft je haar meer diepte. Ook zijn lowlights meestal subtieler dan highlights, doordat de donkere plukken onder het lichtere haar komen te liggen.

Verzorging en styling tips icoon
Kwalitatieve producten

Wij maken gebruik van de hoogwaardige producten van Revlon en L’Oréal Professionel.

Kleur bepalen

Diana is onze kleurspecialiste! Samen bepalen we de kleur waarmee de highlights gezet worden.

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen op het gebied van kleuringen.

COUPE SOLEIL?

Coupe soleil is een term die eerder veel gebruikt werd. Heel letterlijk vertaald, betekent het kapsel van de zon. In feite is dit hetzelfde als highlights, maar zit het verschil in de techniek. Bij een coupe soleil wordt er een coupe soleil muts gebruikt. 

In deze muts zitten kleine gaatjes waar de plukken haar doorheen komen. Die plukken worden er doorheen gehaald met een haaknaald en vervolgens geverfd.

Soleil

Highlights bruin haar

Heb jij een bos met bruine haren en wil je wel eens wat anders proberen? Iets lichter of juist donkerder? Met highlights in bruin haar zorg je voor een levendige coup en meer dimensie in je haar. Wil je liever niet te veel verf in je haar? 

Of mag de kleur niet te veel opvallen? Met babylights geef je op een subtiele manier meer diepte aan je haar. Onze kleurspecialist Diana adviseert je graag over passende highlights in bruin haar.

Bruin

Blond haar highlights

Je blonde haren een beetje pit geven? Wat dacht je van blond haar met highlights? Laat een wat lichtere tint inzetten. Zo creëer je meer volume in je haar. 

Of misschien iets grover met donkere lokken? Welke kleurencombinatie je ook mooi vindt, onze haarspecialist Diana kan het! 

Neem gerust een foto mee van de haarkleur die jij wilt en wij zorgen voor een droomkapsel dat bij je past! Want met highlights in jouw blonde haar, geef je je kapsel een heerlijke frisse boost.

Wil jij highlights in je haar?
Testimonials