FRIS • SUN KISSED

HIGHLIGHTS IN JE HAAR

Lichter

Highlights is een veelgehoorde term als het gaat om haar en kapsels. Maar wat zijn highlights nou eigenlijk? Het zijn niets anders dan verfstrepen in een lichtere kleur dan je eigen haarkleur. Dit zorgt voor een fris effect, alsof je haar iets is opgelicht door de zon.

Ben jij van plan om highlights in je haar te laten zetten? Ook dat kan bij Jade Hairstyle in Zwolle. Diana is onze kleurspecialiste! Samen kijken we naar jouw huidige haarkleur. 

We bepalen met welke kleur de highlights het beste in jouw haar gezet kunnen worden. Vaak is het twee of drie tinten lichter dan je huidige haarkleur. De highlights worden met folies in je haar gezet.

Uiteraard kun je ook gaan voor lowlights: het tegenovergestelde van highlights. Dit zijn plukken die donkerder zijn dan de huidige haarkleur in je haar. 

Dit geeft je haar meer diepte. Ook zijn lowlights meestal subtieler dan highlights, doordat de donkere plukken onder het lichtere haar komen te liggen.

Verzorging en styling tips icoon
Kwalitatieve producten

Wij maken gebruik van de hoogwaardige producten van Revlon.

Kleur bepalen

Diana is onze kleurspecialiste! Samen bepalen we de kleur waarmee de highlights gezet worden.

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen op het gebied van kleuringen.

Of ga je voor COUPE SOLEIL in je haar?

Coupe soleil is een term die eerder veel gebruikt werd. Heel letterlijk vertaald, betekent het kapsel van de zon. In feite is dit hetzelfde als highlights, maar zit het verschil in de techniek. Bij een coupe soleil wordt er een coupe soleil muts gebruikt. 

In deze muts zitten kleine gaatjes waar de plukken haar doorheen komen. Die plukken worden er doorheen gehaald met een haaknaald en vervolgens geverfd.

Soleil

Highlights bruin haar

Heb jij een bos met bruine haren en wil je wel eens wat anders proberen? Iets lichter of juist donkerder? Met highlights in bruin haar zorg je voor een levendige coup en meer dimensie in je haar. Wil je liever niet te veel verf in je haar? 

Of mag de kleur niet te veel opvallen? Met babylights geef je op een subtiele manier meer diepte aan je haar. Onze kleurspecialist Diana adviseert je graag over passende highlights in bruin haar.

Bruin

Blond haar highlights

Je blonde haren een beetje pit geven? Wat dacht je van blond haar met highlights? Laat een wat lichtere tint inzetten. Zo creëer je meer volume in je haar. 

Of misschien iets grover met donkere lokken? Welke kleurencombinatie je ook mooi vindt, onze haarspecialist Diana kan het! 

Neem gerust een foto mee van de haarkleur die jij wilt en wij zorgen voor een droomkapsel dat bij je past! Want met highlights in jouw blonde haar, geef je je kapsel een heerlijke frisse boost.

Wil jij highlights in je haar?
Testimonials
Wat vinden klanten?
Diana is fantastic. She always does a top job!
Geweldige zaak!
Ellen B.
Ellen B.
1689533915
Een reden om deze kapper te bezoeken is als je een weelderige bos met krullen op je hoofd hebt. De kapper knipt met de curlsys methode met een speciale schaar. Daar waar je krullen verdwenen waren verschijnen ze weer als bij een wonder. Het klinkt als zakkenklopperij ook gezien de pittige prijs maar dat is het niet. De eerlijke recht door zee kapper verricht hier wonderen.
Ihuaheck
Ihuaheck
1689413985
Goede kapsalon. Lekkere koffie
Alfred Schuman
Alfred Schuman
1678523384
Super blij met m'n nieuwe kapsel, Diana is een topper in haarkleuren!
Super vriendelijk allebei! Ik heb krullen geknipt, ontzettend goed geknipt echt een prachtig eindresultaat. Goede tips meegekregen, al met al een echte aanrader.
Hele goede kapper die de curlsys methode perfect beheerst. Wist niet dat mijn haar zo kon krullen. Kundigheid, vriendelijkheid, gemoedelijkheid, flexibel zijn en waar de koffie altijd klaar staat.
Jenny De Wolde
Jenny De Wolde
1656670218
Verreweg de beste kapsalon van Zwolle! Jeroen en Diana staan altijd voor je klaar, bieden fantastische service, zijn flexibel, ontzettend gezellig, nemen de tijd en je krijgt er nog een heerlijke bak koffie bij. Niets te wensen over! Van harte aanbevolen.
Gert Ronner
Gert Ronner
1648910019
Echte en top kapper! Elke keer weer leuk als ik daar in de stoel zit.
Hanjo Hartnack
Hanjo Hartnack
1646661237
Prima zaak. Je wordt goed geholpen.Jeroen en Diana zijn vakkundig en vriendelijk. Een aan te raden kapperszaak.
Top kapper. Jeroen nam de tijd en hielp me over mijn nerveusiteit heen. Ben een aantal keer verkeerd geknipt en had/heb daardoor een beetje knip angst. Jeroen ging er super mee om.
Astrid Passmann
Astrid Passmann
1627211124
Prima kapsalon met vriendelijke eigenaren
Eddy Veenstra
Eddy Veenstra
1623407863
Super fijne sfeer, vriendelijke mensen. En mijn haar met krullen is netjes geknipt. Zeker een aanrader voor mensen met/zonder krullend haar
js_loader