lichter
fris • sun kissed

Highlights in je haar

Highlights is een veelgehoorde term als het gaat om haar en kapsels. Maar wat zijn highlights nou eigenlijk? Het zijn niets anders dan verfstrepen in een lichtere kleur dan je eigen haarkleur. Dit zorgt voor een fris effect, alsof je haar iets is opgelicht door de zon.

Ben jij van plan om highlights in je haar te laten zetten? Ook dat kan bij Jade Hairstyle in Zwolle. Diana is onze kleurspecialiste! Samen kijken we naar jouw huidige haarkleur. We bepalen met welke kleur de highlights het beste in jouw haar gezet kunnen worden. Vaak is het twee of drie tinten lichter dan je huidige haarkleur. De highlights worden met folie in je haar gezet.

Uiteraard kun je ook gaan voor lowlights: plukken die donkerder zijn dan je huidige haarkleur in je haar. Dit geeft je haar meer diepte.

Verzorging en styling tips icoon

Kwalitatieve producten

Wij maken gebruik van de hoogwaardige producten van Revlon en L’Oréal Professionel.

Kleur bepalen

Diana is onze kleurspecialiste! Samen bepalen we de kleur waarmee de highlights gezet worden.

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat trainingen op het gebied van kleuren.

highlights

Wat is coupe soleil?

Coupe soleil is een term die eerder veel gebruikt werd. Heel letterlijk vertaald, betekent het kapsel van de zon. In feite is dit hetzelfde als highlights, maar zit het verschil in de techniek. Bij een coupe soleil wordt er een coupe soleil muts gebruikt. In deze muts zitten kleine gaatjes waar de plukken haar doorheen komen. Die plukken worden er doorheen gehaald met een haaknaald en vervolgens geverfd.

Een frisse look

Sun kissed effect

Gemakkelijk te combineren met een knipafspraak

Gebruik hoogwaardige producten

Wil jij highlights in je haar?