Kleur
KLEURINGEN • KAPPER VERVEN

je HAAR VERVEN bij de KAPPER?

Is jouw huidige haarkleur een beetje saai geworden? Ben je gewoon toe aan een ander kleurtje? Of word je een beetje grijs? Hoe ‘erg’ het ook is, wij kunnen je helpen! Laat lekker je haar verven bij de kapper! Onze tip is om niet eerst zelf aan de slag te gaan met kleuringen, want het resultaat is vaak niet wenselijk. Laat ons je eerst adviseren in kleur en type haarverf, zodat het bij jou past.


Laat je jouw haar helemaal kleuren in een mooie bruine of blonde tint? Of mag het wel wat minder opvallend met highlights of coupe soleil?


Geef jouw wensen door en laat de kapper jouw haar verven zoals jij het wilt. Onze Diana weet alles van kleuring, ze is dan ook niet voor niets onze kleurexpert! Diana kijkt graag samen met jou wat bij je past en zorgt dat jij tevreden de kapsalon zult verlaten.

Persoonlijk

Diana kijkt samen met jou welke kleur goed bij jou en jouw wensen past!

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat diverse kleurtrainingen.

Up to date

Wij kennen de laatste modetrends op het gebied van haarkleuring.

VERSCHIL HAAR KLEUREN EN HAAR VERVEN BIJ DE KAPPER

Als je jouw haar laat verven bij de kapper, blijft deze kleur voor een langere tijd zitten. Dit zal vervolgens uitgroeien en moet na zekere tijd weer worden bijgewerkt. Je haar laten kleuren met een spoeling bij de kapper is vaak voor tijdelijk.

Er wordt in dit geval gebruik gemaakt van een kleurspoeling die vanzelf verdwijnt door het herhaaldelijk wassen van je haar.

Verven
Previous
Next

WAAROM HAAR VERVEN BIJ DE KAPPER?

Er zijn een aantal redenen waarom je zeker bij de kapper je haar moet laten verven.

Je hebt last van poreus en beschadigd haar of het kleuren van je haar is jouzelf niet gelukt. Maar het kan ook zijn dat je een radicaal andere kleur wilt. Denk aan iemand die van bruin naar blond wil. In dat geval is het noodzakelijk om het haar eerst te ontkleuren.

En dit kun je toch het beste laten doen door een professional! Tot slot luistert de kapper naar jouw wensen, zodat de kleuring eruit ziet hoe jij in gedachten hebt. Je weet dus zeker dat het eindresultaat goed is!

Verven

UITGROEI BIJWERKEN

Zijn je grijze, blonde of bruine lokken weer zichtbaar? Of is het alweer een tijd geleden dat je je haar hebt laten kleuren? Dan is het de hoogste tijd om je uitgroei bij te werken. Want je kapsel is je visitekaartje en moet er dus fris en fruitig uitzien.

Wij kunnen jouw uitgroei bijwerken en zorgen dat jouw coupe weer als nieuw is! Onze haarspecialisten kennen alle ‘ins en outs’ op het gebied van haarkleuring en adviseren je graag over de beste kleuring.

Dus, heb je uitgroei? En wil je weer een hippe coupe? Maak een afspraak en laat ons jouw uitgroei bijwerken!

Haar verven bij de kapper?
Testimonials
Wat vinden klanten?
Prima zaak. Je wordt goed geholpen.Jeroen en Diana zijn vakkundig en vriendelijk. Een aan te raden kapperszaak.
Arja Van den Berg
Arja Van den Berg
15:01 17 Sep 21
Top kapper. Jeroen nam de tijd en hielp me over mijn nerveusiteit heen. Ben een aantal keer verkeerd geknipt en had/heb daardoor een beetje knip angst. Jeroen ging er super mee om.
Astrid Passmann
Astrid Passmann
11:05 25 Jul 21
Prima kapsalon met vriendelijke eigenaren
Eddy Veenstra
Eddy Veenstra
10:37 11 Jun 21
Super fijne sfeer, vriendelijke mensen. En mijn haar met krullen is netjes geknipt. Zeker een aanrader voor mensen met/zonder krullend haar
Gislaine van leeuwaarde
Gislaine van leeuwaarde
11:09 01 Dec 20
Vandaag geweest bij Jade hairstyling. Ze zijn klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden met mijn haar. Mijn krullen nog nooit zo goed gezeten.
Bana Alkhayrat
Bana Alkhayrat
16:10 02 Oct 20
Heerlijk weer een krullenbol! Na Corona en een operatie van de kapper wat langer moeten wachten, maar moeite beloont 👍
Jolanda Lootens
Jolanda Lootens
18:15 24 Aug 20
Het is er gezellig als in je eigen huiskamer en de mensen geven je altijd goed advies. Aanrader!!!
Frits Van Den Berg
Frits Van Den Berg
05:45 13 Aug 20
Fijne en kundige krullenkapper!
Jacqueline de Wit
Jacqueline de Wit
16:21 16 Jun 20
Altijd weer blij als ik hier kom.
Marijke Wierenga
Marijke Wierenga
08:39 22 May 20
1 keer eerder geweest en komende donderdag weer. De curlsys behandeling van Jeroen is echt een aanrader voor als je slag of krullen in het haar hebt!
Ancilla Scheurink
Ancilla Scheurink
17:58 16 Mar 20
Goede kapper, leuke salon, altijd gezellig!
F.
F.
15:06 12 Mar 20
Super kapper en altijd gezellig. .
Joke Wezenberg
Joke Wezenberg
14:43 08 Feb 20
Super goed team
Bert Hertsenberg
Bert Hertsenberg
18:56 16 Jan 20
Wat een fijne kapsalon! Goed geknipt en advies gekregen over mijn krullend haarHelemaal blij! Top!! Zeker tot volgende keer
Mändy Boertien
Mändy Boertien
11:47 07 Jan 20
Goede kapper met vriendelijke mensen
Mark ten klooster
Mark ten klooster
08:16 19 Oct 19
Een goede kapsalon! Je merkt dat Diana, Jeroen en Cynthia veel ervaring hebben. Ze leggen duidelijk uit wat ze aan het doen zijn met je haar en waarom ze een bepaalde techniek toepassen. De producten die ze verkopen zijn kwalitatief ook top. Het is er altijd gezellig en je wordt verwelkomt met een kop koffie of thee.
Kim D
Kim D
10:20 02 Oct 19
Hairdresser takes his time with you. Gives good advise especially how best to wash your curls.
Merit ve
Merit ve
18:51 22 Aug 19
Goede kapsalon. Lekkere koffie
Alfred Schuman
Alfred Schuman
13:35 28 Jan 19
Fantastische kapsalon.Ik wandelde een keer voor de salon langs, en zag toen in de etalage een poster met een collage van snorren en baarden. Ik heb later die week een afspraak gemaakt, en werd geknipt door Jeroen. Hij is de eigenaar, samen met Diana. Ik werd vriendelijk geholpen. Jeroen vindt het leuk om snorren en baarden te knippen. Dat merk je. Gevolg is dat ik hier nu al een paar jaar over de vloer kom, en altijd met veel plezier. Altijd vriendelijk en gezellig. Kop koffie wordt steevast aangeboden.Al met al, zeker een aanrader ... Een dikke 10..
Yann Bakker
Yann Bakker
22:20 19 Nov 18
Ben hier vandaag voor het eerst geweest en eindelijk weer een keer, naar een lange tijd minder goede ervaringen, echt blij terug gekomen van een kapper. Mijn haar is erg goed geknipt!Ik heb heel lang haar en dacht dat hier niet zo veel te veranderen valt. Maar door de nieuwe cut valt mijn haar luchtig, begint weer te krullen en staat gewoon mooi - zo dat ik het graag weer open wil dragen.Bedankt voor zoveel expertise en goed gevoel voor een kapsel!Echte aanrader!
Karin Bräuer
Karin Bräuer
10:57 21 Apr 18
Het is hier altijd gezellig en je wordt er nog super geholpen. De producten die ze gebruiken zijn duurzaam, ruiken heerlijk en werken heel goed. De beste feature in de zaak vind ik toch echt de oude Barber stoel, dit geeft het echt sfeer. Online kun je een afspraak maken waardoor je je eigen tijd kunt plannen en daardoor snel geholpen wordt. Mijn haar zit weer super! 😊 Tot snel
Erik B
Erik B
01:42 04 Apr 18
Weer perfekt geknipt. Vriendelijk personeel. Gezellige salon.
Ineke van de Wetering
Ineke van de Wetering
10:30 12 Mar 18
Al jaren ben ik een tevreden klant bij Jade Hairstyle. Als je wilt krijg je bij je knipbeurt een heerlijke espresso en een goed gesprek.
Arnold Filius
Arnold Filius
17:42 17 Jun 16
Ontzettend fijne kapper. Er wordt goed naar je geluisterd en vooral ook meegedacht. Echt een aanrader!
Narda Groot roessink
Narda Groot roessink
11:50 16 Jan 16
Er wordt vakkundig en duurzaam gewerkt!
Herr SMIT
Herr SMIT
22:49 06 Mar 13
js_loader