Kleur
KLEURINGEN • KAPPER VERVEN

je HAAR VERVEN bij de KAPPER?

Is jouw huidige haarkleur een beetje saai geworden? Ben je gewoon toe aan een ander kleurtje? Of word je een beetje grijs? Hoe ‘erg’ het ook is, wij kunnen je helpen! Laat lekker je haar verven bij de kapper! Onze tip is om niet eerst zelf aan de slag te gaan met kleuringen, want het resultaat is vaak niet wenselijk. Laat ons je eerst adviseren in kleur en type haarverf, zodat het bij jou past.


Laat je jouw haar helemaal kleuren in een mooie bruine of blonde tint? Of mag het wel wat minder opvallend met highlights of coupe soleil?


Geef jouw wensen door en laat de kapper jouw haar verven zoals jij het wilt. Onze Diana weet alles van kleuring, ze is dan ook niet voor niets onze kleurexpert! Diana kijkt graag samen met jou wat bij je past en zorgt dat jij tevreden de kapsalon zult verlaten.

Persoonlijk

Diana kijkt samen met jou welke kleur goed bij jou en jouw wensen past!

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat diverse kleurtrainingen.

Up to date

Wij kennen de laatste modetrends op het gebied van haarkleuring.

VERSCHIL HAAR KLEUREN EN HAAR VERVEN BIJ DE KAPPER

Als je jouw haar laat verven bij de kapper, blijft deze kleur voor een langere tijd zitten. Dit zal vervolgens uitgroeien en moet na zekere tijd weer worden bijgewerkt. Je haar laten kleuren met een spoeling bij de kapper is vaak voor tijdelijk.

Er wordt in dit geval gebruik gemaakt van een kleurspoeling die vanzelf verdwijnt door het herhaaldelijk wassen van je haar.

Verven
Previous slide
Next slide

WAAROM HAAR VERVEN BIJ DE KAPPER?

Er zijn een aantal redenen waarom je zeker bij de kapper je haar moet laten verven.

Je hebt last van poreus en beschadigd haar of het kleuren van je haar is jouzelf niet gelukt. Maar het kan ook zijn dat je een radicaal andere kleur wilt. Denk aan iemand die van bruin naar blond wil. In dat geval is het noodzakelijk om het haar eerst te ontkleuren.

En dit kun je toch het beste laten doen door een professional! Tot slot luistert de kapper naar jouw wensen, zodat de kleuring eruit ziet hoe jij in gedachten hebt. Je weet dus zeker dat het eindresultaat goed is!

Verven

UITGROEI BIJWERKEN

Zijn je grijze, blonde of bruine lokken weer zichtbaar? Of is het alweer een tijd geleden dat je je haar hebt laten kleuren? Dan is het de hoogste tijd om je uitgroei bij te werken. Want je kapsel is je visitekaartje en moet er dus fris en fruitig uitzien.

Wij kunnen jouw uitgroei bijwerken en zorgen dat jouw coupe weer als nieuw is! Onze haarspecialisten kennen alle ‘ins en outs’ op het gebied van haarkleuring en adviseren je graag over de beste kleuring.

Dus, heb je uitgroei? En wil je weer een hippe coupe? Maak een afspraak en laat ons jouw uitgroei bijwerken!

Haar verven bij de kapper?
Testimonials
Wat vinden klanten?
Diana is fantastic. She always does a top job!
Geweldige zaak!
Ellen B.
Ellen B.
1689533915
Een reden om deze kapper te bezoeken is als je een weelderige bos met krullen op je hoofd hebt. De kapper knipt met de curlsys methode met een speciale schaar. Daar waar je krullen verdwenen waren verschijnen ze weer als bij een wonder. Het klinkt als zakkenklopperij ook gezien de pittige prijs maar dat is het niet. De eerlijke recht door zee kapper verricht hier wonderen.
Ihuaheck
Ihuaheck
1689413985
Goede kapsalon. Lekkere koffie
Alfred Schuman
Alfred Schuman
1678523384
Super blij met m'n nieuwe kapsel, Diana is een topper in haarkleuren!
Super vriendelijk allebei! Ik heb krullen geknipt, ontzettend goed geknipt echt een prachtig eindresultaat. Goede tips meegekregen, al met al een echte aanrader.
Hele goede kapper die de curlsys methode perfect beheerst. Wist niet dat mijn haar zo kon krullen. Kundigheid, vriendelijkheid, gemoedelijkheid, flexibel zijn en waar de koffie altijd klaar staat.
Jenny De Wolde
Jenny De Wolde
1656670218
Verreweg de beste kapsalon van Zwolle! Jeroen en Diana staan altijd voor je klaar, bieden fantastische service, zijn flexibel, ontzettend gezellig, nemen de tijd en je krijgt er nog een heerlijke bak koffie bij. Niets te wensen over! Van harte aanbevolen.
Gert Ronner
Gert Ronner
1648910019
Echte en top kapper! Elke keer weer leuk als ik daar in de stoel zit.
Hanjo Hartnack
Hanjo Hartnack
1646661237
Prima zaak. Je wordt goed geholpen.Jeroen en Diana zijn vakkundig en vriendelijk. Een aan te raden kapperszaak.
Top kapper. Jeroen nam de tijd en hielp me over mijn nerveusiteit heen. Ben een aantal keer verkeerd geknipt en had/heb daardoor een beetje knip angst. Jeroen ging er super mee om.
Astrid Passmann
Astrid Passmann
1627211124
Prima kapsalon met vriendelijke eigenaren
Eddy Veenstra
Eddy Veenstra
1623407863
Super fijne sfeer, vriendelijke mensen. En mijn haar met krullen is netjes geknipt. Zeker een aanrader voor mensen met/zonder krullend haar
js_loader