scharen goede kappers zwolle Slide
Kleuren
Kleuringen • Kapper verven

Haar verven kapper

Is jouw huidige haarkleur een beetje saai geworden? Ben je gewoon toe aan een ander kleurtje? Of word je een beetje grijs? Hoe 'erg' het ook is, wij kunnen je helpen! Laat lekker je haar verven bij de kapper! Onze tip is om niet eerst zelf aan de slag te gaan met kleuringen, want het resultaat is vaak niet wenselijk. Laat ons je eerst adviseren in kleur en type haarverf, zodat het bij jou past.
Laat je jouw haar helemaal kleuren in een mooie bruine of blonde tint? Of mag het wel wat minder opvallend met highlights of coupe soleil?
Geef jouw wensen door en laat de kapper jouw haar verven zoals jij het wilt. Onze Diana weet alles van kleuring, ze is dan ook niet voor niets onze kleurexpert! Diana kijkt graag samen met jou wat bij je past en zorgt dat jij tevreden de kapsalon zult verlaten.
2.0
Subtiel • Gemêleerd

Coupe soleil

Coupe soleil is een term die eerder veel gebruikt werd. Heel letterlijk vertaald, betekent het kapsel van de zon. In feite is dit bijna hetzelfde als highlights, maar zit het verschil in de techniek.
Bij een coupe soleil wordt er een coupe soleil muts gebruikt. In deze muts zitten kleine gaatjes waar de plukken haar doorheen komen. Die plukken worden er doorheen gehaald met een haaknaald en vervolgens geverfd.
Veel kappers doen geen coupe soleil meer, omdat het achterhaald zou zijn. Maar wij zijn het daar totaal niet mee eens en gaan voor de comeback van de coupe soleil! Namelijk de coupe soleil 2.0, met Cynthia als onze expert.

Persoonlijk

Diana kijkt samen met jou welke kleur goed bij jou en jouw wensen past!

Kennis en kunde

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen met regelmaat diverse kleurtrainingen.

Up to date

Wij kennen de laatste modetrends op het gebied van haarkleuring.

Verven

Verschil haar kleuren en haar verven bij de kapper

Als je jouw haar laat verven bij de kapper, blijft deze kleur voor een langere tijd zitten. Dit zal vervolgens uitgroeien en moet na zekere tijd weer worden bijgewerkt. Je haar laten kleuren met een spoeling bij de kapper is vaak voor tijdelijk.

Er wordt in dit geval gebruik gemaakt van een kleurspoeling die vanzelf verdwijnt door het herhaaldelijk wassen van je haar.

Gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten

Subtiele kleuring

Wij houden rekening met jouw persoonlijke wensen

Verven

Waarom haar verven bij de kapper?

Er zijn een aantal redenen waarom je zeker bij de kapper je haar moet laten verven.

Je hebt last van poreus en beschadigd haar of het kleuren van je haar is jouzelf niet gelukt. Maar het kan ook zijn dat je een radicaal andere kleur wilt. Denk aan iemand die van bruin naar blond wil. In dat geval is het noodzakelijk om het haar eerst te ontkleuren.

En dit kun je toch het beste laten doen door een professional! Tot slot luistert de kapper naar jouw wensen, zodat de kleuring eruit ziet hoe jij in gedachten hebt. Je weet dus zeker dat het eindresultaat goed is!

Uitgroei bijwerken

Zijn je grijze, blonde of bruine lokken weer zichtbaar? Of is het alweer een tijd geleden dat je je haar hebt laten kleuren? Dan is het de hoogste tijd om je uitgroei bij te werken. Want je kapsel is je visitekaartje en moet er dus fris en fruitig uitzien.

Wij kunnen jouw uitgroei bijwerken en zorgen dat jouw coupe weer als nieuw is! Onze haarspecialisten kennen alle ‘ins en outs’ op het gebied van haarkleuring en adviseren je graag over de beste kleuring.

Dus, heb je uitgroei? En wil je weer een hippe coupe? Maak een afspraak en laat ons jouw uitgroei bijwerken!

Haar verven bij de kapper?

Testimonials

Mijn haar zit weer super!

Het is hier altijd gezellig en je wordt er nog super geholpen. De producten die ze gebruiken zijn duurzaam, ruiken heerlijk en werken heel goed. De beste feature in de zaak vind ik toch echt de oude Barber stoel, dit geeft het echt sfeer. Online kun je een afspraak maken waardoor je je eigen tijd kunt plannen en daardoor snel geholpen wordt. Mijn haar zit weer super! ? Tot snel
Eric ● Google review

Fantastische kapsalon

Ik wandelde een keer voor de salon langs, en zag toen in de etalage een poster met een collage van snorren en baarden. Ik heb later die week een afspraak gemaakt, en werd geknipt door Jeroen. Hij is de eigenaar, samen met Diana. Ik werd vriendelijk geholpen. Jeroen vindt het leuk om snorren en baarden te knippen. Dat merk je. Gevolg is dat ik hier nu al een paar jaar over de vloer kom, en altijd met veel plezier. Altijd vriendelijk en gezellig. Kop koffie wordt steevast aangeboden. Al met al, zeker een aanrader ... Een dikke 10..
Yann Bakker ● Google review

Mijn haar is erg goed geknipt!

Ben hier vandaag voor het eerst geweest en eindelijk weer een keer, naar een lange tijd minder goede ervaringen, echt blij terug gekomen van een kapper. Mijn haar is erg goed geknipt! Ik heb heel lang haar en dacht dat hier niet zo veel te veranderen valt. Maar door de nieuwe cut valt mijn haar luchtig, begint weer te krullen en staat gewoon mooi - zo dat ik het graag weer open wil dragen. Bedankt voor zoveel expertise en goed gevoel voor een kapsel! Echte aanrader!
Karin Bräuer ● Google review