Kapsalon Zwolle • Dames en heren

Goede kapper Zwolle

Zwolle

Zoek je een goede kapper in Zwolle? Dan zit je (haar) bij Jade Hairstyle helemaal goed! Onze haarexperts weten alles op het gebied van de nieuwste haarkleuringen, kniptechnieken en trendy kapsels. 

Wij zorgen ervoor dat je weer ‘goed’ voor de dag komt met jouw nieuwe kapsel. Jade Hairstyle is een goede kapper in Zwolle voor dames, heren en ook kinderen.

Breng een bezoekje aan Jade Hairstyle en laat je eens lekker verwennen. Want bij ons is een knipbeurt echt ontspannen. 

Spring bij Jeroen of Diana in de stoel, geniet van een kop koffie of thee en relax! Kortom, even een momentje voor jezelf. Wie wil dat nou niet?

Verzorging en styling tips icoon
Kennis en kunde

Wij hebben jarenlange ervaring en volgen met regelmaat trainingen op het gebied van knip- en kleurtechnieken.

Vakkundig personeel icoon
Up to date

Wij knippen in onze trendy salon graag naar de laatste modetrends.

Wij geven u het gewenste kapsel icoon
Persoonlijk

Samen kijken we naar jouw persoonlijkheid en de coupe die daar bij past. 

Jade Hairstyle: Beste kapper Zwolle

Kapsels

Relaxen, genieten en weer goed voor de dag komen met je (nieuwe) kapsel. Dat is waar Jade Hairstyle voor staat. En daarom zijn wij de beste kapper in Zwolle en omgeving. Of je nou heel stijl haar hebt of juist wilde krullen? Blond, bruin of zwart? Onze haarspecialisten weten raad met alle haarsoorten en stijlen.

Wil jij geknipt worden door de beste kappers van Zwolle? Bel ons dan op: 038 – 460 76 00 of maak online een afspraak. Je vindt onze trendy kapsalon aan de van Karnebeekstraat 15 in Zwolle.

haar wassen vrouw bij goede kapper zwolle
Knippen

Geknipt worden bij de beste kapsalon in Zwolle?

Dat kan! Jade Hairstyle is de beste kapsalon in Zwolle voor mannen, vrouwen en kinderen. Knippen, kleuren, je krullen bijwerken of misschien highlights? Je kunt bij ons zelfs hairextensions laten zetten. Alles voor een perfecte coupe! 

Wist je dat je als man bij Jade Hairstyle ook je baard kan laten bijpunten? Wij zijn namelijk ook een echte barbershop in Zwolle.

Neem plaats in de stoel bij de beste kapper in Zwolle!
Testimonials