Contact

Jade Hairstyle verwelkomt je graag!
Wil je ons in levende lijve ontmoeten of gewoon een afspraak maken?
Bel: 038 - 460 76 00.

Onze openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 09:00 - 19:00 uur
woensdag: 09:00 - 19:00 uur
donderdag: 09:00 - 20:00 uur
vrijdag: 09:00 - 19:00 uur
zaterdag: 08:30 - 13:00 uur

 

Wie staan er op je te wachten?


Diana Smit
Eigenaresse, echtgenote van Jeroen. Al 25 jaar in het vak, met al 16 jaar een eigen salon. "Het is mijn passie om mensen mooi te maken!" Ik geniet er echt van als iemand helemaal tevreden de deur uitgaat" Heeft bij L'Oreal als technisch adviseuse gewerkt, daardoor gespecialiseerd in kleuren. Master behaald in Great Lengths.

Jeroen Smit
Eigenaar, echtgenoot van Diana. Meer dan 30 jaar kapper, net als Diana, 16 jaar een eigen salon. Een oom had vroeger een barbershop, waardoor hij als klein kind wist dat hij kapper wilde worden. Is gek van het ouderwetse kappersgevoel en houdt van zijn vak, dat hij tevens examens afneemt op de kappersvakschool. Bovendien is hij Curlsys-specialist: een knipmethode die krullend haar nog mooier maakt.

Marloes Lamers
Zij kwam bijna 16 jaar terug bij Diana in dienst. Er wordt regelmatig geroepen: "ze hoort bij het interieur!" Een gezellige kletser, die ontzettend goed kan knippen. Haar master in Great Lengths gehaald, waardoor zij onze extensions-specialist is! Ook kunt u haar boeken voor Anastasia wenkbrauwtreatment.

Cynthia Regterschot
Zit ruim  25 jaar in het vak. En al meer dan 2 jaar bij Jade actief. Cynthia is een gezellige, all-round hairstyliste, met een geintje op zijn tijd. Daarnaast is zij gediplomeerd schoonheidsspecialiste en onze Anastasia Beverly Hills Brow Specialiste.